Notícies

  Dijous, 25 de juliol de 2024

Atropellen tres persones al carrer Santiago Rusiñol de les Borges Blanques

Segons expliquen fons policials, es coneix l'autor de l'atropellament, que hauria fugit i s'estan fent les actuacions pertinents per detenir-lo. Una persona ha quedat ferida més greu i les altres dues menys greus

Aquest matí, cap a les nou hores, s'ha produït un atropellament davant del bloc de pisos ocupat del carrer Santiago Rusiñol de les Borges Blanques. Segons expliquen fons policials, un vehicle hauria atropellat a tres persones, que han estat traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, una d'elles amb ferides més greus, i les altres dues amb ferides menys greus.

Segons expliquen fons policials, es coneix l'autor de l'atropellament, que s'hauria donat a la fuga. Ara mateix, s'estan fent les actuacions pertinents per poder localitzar-lo i procedir a la seva detenció per fugir després de l'atropellament sense auxiliar a les víctimes.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), una dotació de Bombers, efectius de la Policia Local i Mossos d'Esquadra. 

L'atropellament s'ha produït al carrer Santiago Rusiñol de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa