Notícies

  Dimarts, 23 de juliol de 2024

Convocada una nova edició del concurs de relats breus 'En Femení' de les Garrigues i del Pla d'Urgell

El termini de presentació dels textos, que han de tenir una temàtica relacionada amb les dones, finalitza el 30 d'agost i les guanyadores es donaran a conèixer a l'octubre

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues i el Consell de dones del Pla d'Urgell han convocat la desena edició del concurs de relats breus de les Garrigues i el Pla d'Urgell 'En femení', una iniciativa dirigida a les dones que vulguin escriure sobre el gènere femení.

Les dones que hi vulguin participar, a partir de divuit anys, poden fer-ho fins al 30 d'agost a l'adreça de correu electrònic fdonesgarrigues@gmail.com. Cal que presentin un relat lliure de temàtica relacionada amb les dones, i es valorarà la qualitat literària del relat, la utilització d'un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gèneres i el tractament de la igualtat entre dones i homes. El text en prosa ha de tenir una extensió màxima de 4 folis per una cara i ha de ser inèdit, tot i que pot haver estat presentat en un altre concurs sense ser premiat. 

El jurat farà un reconeixement als tres millors relats, i es lliurarà un obsequi i un diploma a les participants. 

El veredicte es donarà a conèixer el 5 d'octubre al poliesportiu de Miralcamp (Pla d'Urgell). Durant l'acte, es llegiran les obres guanyadores i se'n farà la divulgació oportuna. Pots consultar en aquest enllaç les bases del concurs.

Una de les edicions anteriors durant l'entrega de premis (foto: Dones Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa