Notícies

  Dilluns, 22 de juliol de 2024

L'artista urbana Lily Brick pinta un mural a Fulleda

El mural de gran format, que s'ha dibuixat al centre social del poble, vol representar els valors i l'estil de vida del món rural

L'artista urbana Lily Brick ha dibuixat un mural a Fulleda que destaca la importància del món rural, la vida de pagès i els oficis del camp.

Després d'unes setmanes de preparació i treball, l'obra de l'artista, especialitzada en murals de gran format, s'ha presentat a la façana de la casa annexa a l'Antic Molí d'Oli i davant de la Sala, el local social de Fulleda.

La presentació es va fer el passat dissabte amb la presència de l'artista, veïna de Juneda. L'alcalde del municipi, Jordi Arbós, va manifestar el seu entusiasme i satisfacció per la col·laboració amb Lily Brick. "Comptar amb una obra d'aquesta destacada artista és un valor afegit per al poble. Aquest mural no només embelleix la nostra vila, sinó que també fa valdre la importància del món rural i l'esforç dels homes i les dones que viuen als petits pobles i sustenten el nostre territori", va manifestar. 

Amb iniciatives com aquesta, la localitat vol demostrar el seu compromís amb la promoció de la cultura i l'art, alhora que celebra i preserva la seva identitat rural i busca nous al·licients per atraure visitants i nous veïns a la localitat.

La presentació del mural (foto: Aj. Fulleda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa