Notícies

  Divendres, 19 de juliol de 2024

14 municipis garriguencs tindran oficines bancàries mòbils al desembre

Estarà garantit el pas de la banca mòbil un dia al mes a cada municipi, i els usuaris tindran les mateixes prestacions que en una sucursal bancària tradicional

El nou servei de Banca Mòbil de Catalunya, que ha impulsat la Generalitat, començarà a funcionar a la vegueria de Lleida el mes de desembre d'enguany, dut a terme per Caixabanc. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, a les Garrigues seran a 14 municipis: l'Albagés, Bellaguarda, Bovera, el Cogul, la Floresta, Fulleda, Granyena de les Garrigues, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés, els Torms i el Vilosell.

En total, les oficines bancàries mòbils operaran a 78 municipis de la vegueria de Lleida que ara no disposen d'oficines fixes i permetran tenir accés a caixers automàtics i a qualsevol de les altres prestacions que poden obtenir en una oficina bancària.

Els usuaris d'aquesta xarxa itinerant podran retirar i ingressar diners en efectiu, obrir comptes, domiciliar i pagar els rebuts, consultar els moviments i el saldo, i obtenir extractes, entre d'altres. A més, també rebran atenció personalitzada sobre crèdits, préstecs hipotecaris, productes financers i tramitació de queixes i reclamacions.

Quedarà garantit el pas de la banca mòbil un dia al mes a cada municipi. En el cas dels municipis de fins a 250 habitants, s'hi hauran d'estar un mínim de 30 minuts i als de més de 250 habitants no podran baixar d'una hora. Els ajuntaments determinaran la ubicació on estacionarà el vehicle, faran difusió del servei entre els seus veïns i veïnes, recolliran les incidències que es produeixin i, anualment, valoraran la qualitat del servei.

 

Així seran els vehicles de la banca mòbil (foto: Generalitat).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa