Notícies

  Dijous, 18 de juliol de 2024

L'equip català de tecnificació d'esquí de fons inicia la temporada d'entrenaments a Tarrés

Una desena d'esquiadors han entrenat per les carreteres dels voltants del municipi practicant el rollerski, ciclisme i trail running

L'equip català de tecnificació d'esquí de fons fa una estada a Tarrés per preparar la temporada. Es tracta d'una concentració d'esquiadors júnior i de l'equip sub-16 que entrenen per les carreteres dels voltants practicant el rollerski. 

La setmana passada, una desena d'esportistes i tres tècnics de l'equip català de tecnificació d'esquí de fons de la Federació Catalana es van desplaçar fins a Tarrés per a preparar la nova temporada d'esquí. Els esquiadors sub-23 han entrat, fins aquest dimarts, al volant de les carreteres practicant el rollerski, bicicleta i trail running al centre de senderisme 'Camins de Pedra'.

Segons ha explicat Òscar Balsells, el gestor del Sindicat de Tarrés i exmembre de l'equip català d'esquí de fons, "l'equip ha escollit aquesta població com a base de la primera concentració de la temporada perquè el tipus de carreteres són força adients i amb diverses possibilitats esportives".

Durant el matí, els esportistes han fet una mitjana de vint quilòmetres com a entrenament, acompanyats de tècnics i dos vehicles de suport, i a la tarda practicaven el ciclisme i el trail running.

Els esquiadors durant els entrenaments (foto: Sindicat de Tarrés).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa