Notícies

  Dimarts, 16 de juliol de 2024

Detingudes dues persones per cultivar 363 plantes de marihuana en una casa a Vinaixa

A l'interior de l'habitatge, situat al carrer Migdia, els agents van trobar una sala habilitada pel cultiu interior de marihuana amb làmpades, aparells d'aire condicionat i extractors, així com la instal·lació elèctrica fraudulenta

El passat 10 de juliol, els Mossos d'Esquadra van detenir un home, de 39 anys, i una dona, de 35 anys, per cultivar 363 plantes de marihuana en una casa a Vinaixa, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. 

Les detencions són resultat d'una investigació iniciada fa sis mesos després de tenir indicis de l'existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'una casa a Vinaixa. Amb aquesta informació, es va obrir una línia de treball que va permetre identificar aquest habitatge, una casa adossada situada al carrer Migdia del municipi.

El 10 de juliol es va fer una entrada i perquisició a la casa on es va trobar una sala perfectament habilitada pel cultiu interior de marihuana, amb làmpades, aparells d'aire condicionat i extractors, entre altre material. Durant l'escorcoll es van intervenir 363 plantes de marihuana i, a més, es va comprovar que tenien tota la instal·lació elèctrica connectada fraudulentament.

Poc després, es va localitzar i detenir als dos responsables de la plantació quan circulaven per l'N-240, a l'altura de Tarrés i en direcció a Vinaixa.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. 

 

 

Així estava l'interior de l'habitatge (foto: Mossos d'Esquadra).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa