Notícies

  Dijous, 6 de juny de 2024

Obertes les inscripcions per a la 24a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues

Al concurs s'hi poden presentar deu companyies d'arreu de Catalunya, fins al 15 de juliol, amb obres en català i de gènere còmic, que rebran 800 euros per les despeses de desplaçament i muntatge

El Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat la 24a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues on poden participar 10 grups de teatre d'arreu dels Països Catalans. Les inscripcions, que es poden fer fins al 15 de juliol, seran de manera telemàtica i les obres han de ser en català i de gènere còmic. 

Les representacions es faran en diferents pobles de la comarca, els dissabtes a la nit i els diumenges a la tarda, durant els mesos d'octubre i novembre, i tots els grups participants rebran 800 euros per les despeses de desplaçament i muntatge.

La mostra, iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i els ajuntaments dels municipis de la comarca, facilita l'oportunitat a les companyies de teatre còmic amateur d'arreu de Catalunya d'actuar i donar-se a conèixer davant el públic de la comarca.

Podeu consultar les bases del concurs i inscripcions clicant a l'enllaç.

Les inscripcionsUna de les representacions de les edicions passades en un dels pobles de la comarca (foto: Turisme Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa