Notícies

  Dijous, 6 de juny de 2024

Atorguen una medalla i placa al treball president Macià a la borgenca Roser Vila

És la directora general de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, on va entrar a treballar fa cinquanta anys

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, van lliurar, el dimarts a la tarda, la Medalla i Placa al Treball President Macià 2023, que enguany reconeix els mèrits laborals de dinou persones i cinc entitats, que han destacat per les seues qualitats, mèrits personals o els serveis deixats en benefici dels interessos generals. A l'acte també hi va assistir la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés.

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, una d'aquestes medalles és per la borgenca Roser Vila Baró, directora general de la cooperativa Sant Isidre de la capital garriguenca, on hi treballa des de fa cinquanta anys. En aquest sentit, s'ha distingit:

Roser Vila Baró

Amb 16 anys, es va incorporar a la plantilla de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, el 1974, com a auxiliar administrativa, i enguany en farà cinquanta que forma part de l'entitat, fita històrica en el món del cooperativisme agrari català i, sobretot, en el món laboral de les dones. Del 1974 al 1993 es dedica professionalment a conèixer tot el funcionament de la cooperativa i a modernitzar tots els sectors i totes les seccions de l'entitat, fins al punt que des del Consell Rector es confia en ella per iniciar, en aquella època, tota la tasca d'informatització de les diferents seccions que conformen la Cooperativa. Actualment n'és la directora general. Ha estat un pilar bàsic la promoció del vessant més social i cooperativa de l'entitat, garantint i fomentant els valors associatius que des de la seva fundació han estat la raó de ser de l'entitat.

Podeu consultar a la resta de guardonats, aquí. 

La medalla i placa entregada a Roser Vila (foto: Generalitat de Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa