Notícies

  Dimecres, 3 d'abril de 2024

La Generalitat atorga una medalla al treball president Macià a la borgenca Roser Vila

És la directora general de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, on va entrar a treballar fa cinquanta anys

Ahir dimarts, 2 d'abril, la Generalitat va atorgar la Medalla al treball president Macià 2023 a 19 persones i la Placa al treball president Macià a cinc entitats. Una de les primeres medalles va ser per la borgenca Roser Vila Baró, directora general de la cooperativa Sant Isidre de la capital garriguenca, on va entrar treballar fa cinquanta anys.

Aquests guardons reconeixen les persones que dins del món del treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals. Així mateix, també premien les empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna d'aquestes categories: foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat; responsabilitat social i corporativa; igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Roser Vila, amb 16 anys, es va incorporar a la plantilla de la cooperativa Sant Isidre, el 1974, com a auxiliar administrativa, i enguany en farà cinquanta que forma part de l'entitat, fita històrica en el món del cooperativisme agrari català i, sobretot, en el món laboral de les dones. Del 1974 al 1993 es va dedicar, professionalment, a conèixer tot el funcionament de la cooperativa i a modernitzar tots els sectors i totes les seccions de l'entitat, fins al punt que des del Consell Rector es confia en ella per iniciar, en aquella època, tota la tasca d'informatització de les diferents seccions que conformen la Cooperativa.

Podeu consultar a la resta de guardonats, aquí. 

Roser Vila durant una fira (foto: Cooperativa Sant Isidre).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa