Notícies

  Dimecres, 30 d'agost de 2017

Demà, tast de cervesa artesana a la Sala Grums de les Borges, a càrrec d'Albert Echevarria

D'altra banda, avui es farà un taller infantil de diables a càrrec dels Borjuts i una llonganissada popular

La tarda de demà dijous, 30 d'agost, l'Associació d'Amics de la Cervesa de les Garrigues ha organitzat un tast de cervesa artesana a la Sala Grums de les Borges. L'activitat, dirigida per Albert Echevarria, s'inclou dins dels actes de preludis de Festa Major de Borges que començarà demà divendres, 1 de setembre, i s'allargarà fins al dia 5.

El preu és de cinc euros i tots aquells que estiguin interessats cal que realitzin una inscripció prèvia al correu electrònic firraborges(ELIMINAR)@gmail.com. Les places són limitades.

Paral·lelament, a les 17.30 hores, els jardins del Terrall acolliran una Storytime a càrrec de KIDS&US. Seguidament, a les 19 hores, a la Plaça Europa, es farà l'activitat de pintura a terra per als més petits, en grups de sis, que seran reconeguts amb un obsequi. Els interessats han de formalitzar les inscripcions a l'Ajuntament.

Avui, 29 d'agost, també es fan actes de preludi: a les 19 hores, a la placeta del Terrall, hi haurà un taller infantil de diables a càrrec dels Borjuts, la nova colla de diables, i, a les 21 hores, una llonganissada popular (en cas de pluja, aquests actes es faran al Pavelló de l'Oli).

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha manifestat "aquest any hem volgut que les entitats participessin més directament de la Festa Major, i que organitzessin més activitats. Per això, els volem agrar la seva col·laboració i fer que, cada any, tinguem una celebració més participativa on els borgencs i borgenques puguin sentir-se encara més implicats en ella". 

Podeu consultar tots els actes de la Festa Major de Borges clicant a l'enllaç.

El tast estarà dirigit per Albert Echevarria (foto: AE).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa