Notícies

  Dimarts, 5 de maig de 2015

Oriol Monzó guanya el Top Català Absolut

El torneig es va disputar el passat 1 de maig al centre d’entrenament de Les Borges Blanques

Oriol Monzó del DKV Borges Vall s'ha proclamat campió del Top Català Absolut, el torneig que es va disputar el passat divendres 1 de maig al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. Monzó va guanyar tots els partits cedint només 2 jocs en tota la competició. Pel que fa a Jordi Latorre, del Borges General d'olis de primera nacional, va finalitzar quart amb un total de 3 victòries i 4 derrotes.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Claudia Caymel del Vic seguida de Nora Escartín del Calella i Sara Ballester dels Falcons de Sabadell.

Prèvies del Campionat de Catalunya per edats

D'altra banda, aquest passat cap de setmana de l'1 al 3 de maig es va disputar a Reina Elisenda la repesca individual i les prèvies per equips dels Campionats de Catalunya per Edats de les categories Sub-21, Juvenil, Infantil i Aleví.

El primer dia de la competició es jugava la competició individual. El borgenc Quim Sánchez va assolir la classificació en categoria Aleví després de superar la fase de grups i la primera ronda de la fase eliminatòria. Els seus companys d'equip Joel Rubio i Pau Palau ja estaven classificats pel rànquing català.

En categoria Infantil l'únic jugador classificat va ser Arnau Francesch, que va guanyar a Xavier Montañez del CTT Badalona en el partit decisiu per un ajustat 3-2.

El dissabte dia 2 l'equip Aleví del Borges format per Joel Rubio, Quim Sánchez i Pau Palau es va classificar com a primer de grup sense perdre cap partit, d'aquesta manera obtenen plaça per jugar el Campionat de Catalunya per equips.

Oriol Monzó, guanyador del Top Català al podi el passat divendres 1 de maig (foto: CTT Borges).
Els jugadors del CTT Borges que van participar de l'1 al 3 de maig en les prèvies del Campionat de Catalunya per edats (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa