Notícies

  Dijous, 12 de febrer de 2015

La firma DKV Seguros Médicos serà, per 6a temporada, un dels espònsors del primer equip del CTT Borges

Ambdues parts s'han mostrat satisfetes per la continuïtat de l'esponsorització, que es va signar el passat 10 de febrer

El Club Tennis Taula Borges ha renovat una temporada més el contracte d'esponsorització amb DKV Seguros Médicos, un dels patrocinadors de l'equip de Superdivisió del club. L'acord es va signar el passat dimarts, 10 de febrer, a les oficines de Lleida de l'empresa d'assegurances.

El president del CTT Borges, Enric Vall, i el director de lleida de DKV, Ramon Mestres, es van mostrar satisfets en firmar l'acord que permetrà que el primer equip del club borgenc, que juga la Superdivisió espanyola de tennis de taula (la màxima competició d'aquest esport a nivell estatal) llueixi a la samareta l'anagrama del DKV durant la temporada 2014-2015. La renovació del patrocini va de l'1 de setembre al 31 d'agost però el president del CTT Borges ha explicat que "espero que aquest espònsor continuï amb nosaltres durant molts anys".

Segons ha explicat Vall a aquest mitjà "l'acord de patrocini de l'equip de Superdivisió per part de la la firma DKV és una molt bona notícia per a nosaltres, tant pel bon nom que ens dóna una empresa d'aquest prestigi com per l'ajuda econòmica que suposa". Aquesta serà la sisena temporada que DKV és un dels patrocinadors principals del primer equip del CTT Borges, una vinculació que va començar la temporada 2009-2010.

Actualment el DKV Borges Vall es el segon classificat a la Superdivisió espanyola, després de guanyar per 4-0 els dos darrers partits que va disputar al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, corresponents a les jornades 14 i 15 de la competició regular.

Vall i Mestres en el moment de la signatura de l'acord de renovació (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa