Notícies

  Dimarts, 10 de febrer de 2015

La Diputació de Lleida adjudica les obres del CRAE Garrigues a Juneda

La construcció del centre per a joves amb discapacitat i trastorns de conducta es farà en dos fases i la primera tindrà un cost de gairebé 1 milió d'euros

La construcció del centre de salut infanto-juvenil per a persones amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE Garrigues) a Juneda està més a prop de ser una realitat, ja que la Junta de Govern celebrada aquest dilluns ha aprovat l'adjudicació de l'obra a l'empresa Benito Arnó e Hijos.

L'adjudicació s'ha fet per un import de gairebé 1 milió d'euros per a la construcció de la primera fase, que es farà en una parcel·la de 752 metres quadrats propietat de l'Ajuntament de Juneda. En aquesta primera fase de construcció es contempla, entre altres coses, executar els fonaments, crear l'estructura, la coberta, els tancaments exteriors i fer la distribució interior de les habitacions.

Per altra banda, la segona fase comptarà amb un pressupost de 250.000 euros i inclourà la resta de la distribució de la zona d'habitacions, l'acabament de la zona d'administració i l'acabat de la planta soterrani.

L'alcalde de Juneda i diputat de la corporació lleidatana, Antoni Villas, ha explicat que "es tracta d'un projecte necessari pel territori amb una inversió adreçada a infants tutelats, una inversió de gairebé 1 milió d'euros que a la llarga suposarà la creació de 25 llocs de treball pel territori".

Un cop finalitzat, l'edifici del CRAE Garrigues disposarà de dues plantes, una semisoterrada i una baixa. L'execució en dues fases es fa per poder posar en funcionament el centre de forma parcial amb 11 residents i part del personal necessari. Quan l'equipament estigui acabat tindrà una capacitat total de 20 places que inclourà 5 habitacions dobles i 10 d'individuals.

Terreny de Juneda on es construirà el CRAE Garrigues (foto: Diputació de Lleida)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa