Notícies

  Dimarts, 10 de febrer de 2015

El Consell Esportiu de les Garrigues organitza diverses activitats en el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

La propera serà el el Cros Intercomarcal Vila de Juneda, que enguany arriba a la 33a edició

El passat 31 de gener, el Consell Esportiu de les Garrigues va organitzar, al llarg de tot el matí, una nova trobada emmarcada en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). La jornada va tenir lloc a l'Espluga Calba, on els nens i nenes de primària van fer una activitat d'orientació. Tot i la pluja del dia anterior, la quarentena de nens i nenes que van assistir-hi van gaudir dels bosquets, camps d'oliveres i ametllers i dels paisatges mentre buscaven les 13 balisses que l'organització havia preparat.

La següent jornada va tenir lloc el passat dissabte, 7 de febrer, al Soleràs, on s'havia preparat una partida de bitlles i una nova cursa d'orientació (en aquest cas, d'orientació urbana). El fred i la neu que encara quedava de la nevada del passat dimecres no va impedir que una quarentena de valents i valentes de les diferents poblacions de les Garrigues gaudissin d'aquesta nova activitat que incloïa un joc tradicional català com les bitlles catalanes i també una prova d'orientació urbana per tota la vila del Soleràs.

La propera activitat, el Cros Intercomarcal Vila de Juneda

La pròxima jornada del Consell Esportiu de les Garrigues en el marc dels JEEC tindrà lloc el proper diumenge, 15 de febrer, amb el tradicional cros escolar de Juneda, que enguany arribarà ja a la seva 33a edició i que està organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues amb la col·laboració del CEIP Manuel Ortiz i les AMPA del CEIP Manuel Ortiz i l'Escoleta de Juneda.

Com a novetat i coincidint amb el carnaval, aquest any els participants de la cursa oberta que hi vagin disfressats optaran al premi a la millor disfressa tant per categoria masculina com femenina.

Els nens i nenes jugant a bitlles al Soleràs (foto: CEG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa