Arxiu sonor
Divendres, 4 de desembre de 2015Entrevista a Yolanda Gracia, cap de comunicació de l'Estrella de Masia Salat
Bacallà en confit d'oli de trufa o filet de vedella amb salsa de nous i verduretes de l'horta de Lleida. Aquests són els plats principals que presenta l'Estrella de Masia Salat en el seu menú de la 21a Mostra Gastronòmica, un menú que aposta pels productes frescos i de la terra com les verdures i l'oli d'oliva arbequina.
La cap de comunicació del restaurant, Yolanda Gracia, explica que fins al moment la Mostra ha tingut molt bona rebuda i que els clients han quedat satisfets. Afegeix que la gent que sol passar per Masia Salat són grups que venen de províncies com Girona, Barcelona o Saragossa. "Fem reserves per llars de jubilats, grups d'amics, associacions,...", explica Gracia, i remarca que el restaurant disposa de diferents sales per acollir tot tipus d'esdeveniments com ara casaments, batejos i trobades empresarials.
Un altre dels atractius d'aquest restaurant de les Borges Blanques és el Parc Temàtic de l'oli, on s'hi poden veure oliveres mil·lenàries i la premsa d'oli més gran del món. A l'Estrella de Masia Sala es fan packs que inclouen visita al museu i dinar al restaurant. "Tenim 'overbooking', els grups volen veure la història de la nostra terra i degustar l'oli que han estat veient al parc", afegeix Gracia.
Pujar