Arxiu sonor

  Des de l'oest

  Dimecres, 18 de novembre de 2015

Entrevista a Rosa Mònico, propietària del restaurant la Placeta d'Arbeca

Molts productes de la terra i també de temporada, aquests són els ingredients que ha escollit el restaurant la Placeta d'Arbeca per elaborar el menú de la 21a Mostra Gastronòmica. S'hi poden trobar delícies com un carpaccio de peus de porc, pastís de bolets o una broqueta de secret ibèric amb taronja i tomata confitada, totes elles elaborades pel seu cuiner i propietari, Jaume Culleré.

A Des de l'Oest hem entrevistat a Rosa Mònico, també propietària de la Placeta, que ens explica que aquest és el 2n any que estan a la Mostra. "L'any passat era la primera vegada que hi participàvem i ens va sorprendre", afirma. Segons Mònico, els clients que hi van solen ser de la comarca o de la província i són persones que ja han repetit altres anys i van fent ruta pels diferents restaurants.

Fins al pròxim 13 desembre es podrà degustar aquest menú que s'ofereix des de la Placeta i que està elaborat amb oli d'oliva verge extra de la cooperativa d'Arbeca. L'espai on es podran degustar aquests plats també és rellevant, just al costat del Molí d'Argilés, de principis del segle XIX i que conté grans moles de pedra i premses hidràuliques dels anys vint. Podeu conèixer més detalls en la següent entrevista:

Rosa Mònico, propietària del restaurant La Placeta, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa